•  069 11 406 11
  •  infof@fizikalna-terapija.com

Eskulap Medika Plus, Sombor

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

O nama - Eskulap Medika Plus

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ESKULAP MEDIKA PLUS na čelu sa višim strukovnim fizioterapeutom Nemanjom Jeličić i njegovim stručnim saradnicima,specijalistima vam nudi svoje kvalitetno iskustvo u primeni velikog broja različitih pristupa lečenju koristeći širok spektar fizikalnih agenasa, kineziterapiju, Regan, McKenzi pristup terapije kičmenog stuba, kinezitejping, različite tehnike masaže, kao i kućnu rehabilitaciju.

Poseban akcenat bi smo stavili na individualni pristup. Prvim pregledom specijalizovanim testovima i posebnim fizioterapeutskim metodama utvrđujemo koji je izbor i redosled terapija najefikasniji za Vas.

Ambulanta fizikalne medicine Eskulap Medika Plus se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata svih starosnih dobi i patologija.

Fizikalnim procedurama uspešno otklanjamo bolna stanja, kako akutna, tako i hronična,postoperativna stanja , reumatska stanja,sportske povrede,prelome,neurološke i ortopedske probleme koja su najčešći i razlog dolaska pacijenata kod nas.

Uspešno vršimo korekciju telesnih deformiteta (skolioze, kifoze,lordoze, stopala…) kao i razvojne poremećaje kod beba i dece. Takodje uspesno radimo Vežbe po Vojti i po Schroth metodama.

Visoki strukovni fizioterapeut
Nemanja Jeličić